hu en
2018. Október 07. 21:00  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
Marko Nikolics: "A játékunkról egy üres lufi jutott eszembe"

A két vezetőedző értékelte a Vidi - MTK bajnokit.

Marko Nikolics:

"Először is gratulálok az MTK-nak, jól játszottak. A mi játékunkról egy üres lufi jutott eszembe. Sok energiát kivett az elmúlt 20 nap alatt lejátszott 7 meccs, plusz a rengeteg utazás a csapatból. Az első félidőben a játék és a hozzáállás sem volt megfelelő, sok labdát veszítettünk, talán 10-nél is többet, ami nem jellemző ránk a bajnokságban, sőt kiemelkedően ritka volt idáig. A másodikban pedig hiába alakítottunk ki sok helyzetet, úgy tűnt, ha két napig játszunk, akkor sem megy be egy sem. Az MTK viszont kihasználta az újabb lehetőségét és eldöntötte a meccset. Üresek voltak a lelátók, nem volt energiánk, 13-14 játékost használunk a rotációban, közülük kettő új ember, akiknek azért még idő kell a beilleszkedéshez. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű a három sorozatban jól teljesíteni. Egyszer fent, egyszer lent vagyunk. Reméljük, azért összességében többször leszünk fent."

A sajtótájékoztatón kérdésként elhangzott, hogy miért az említett 13-14 játékos alkotja a rotációt.

"Ma kettőt cseréltem, ezt mindenki láthatta. A kispadon egy középhátvéd, két balhátvéd és egy középpályás maradt. Elég ennyit mondanom. Nincs eltiltott, nincs sérült, csak nem volt más. De ezt nem kifogásként mondom. Önök közül volt, aki itt volt a Malmö elleni meccs után, amikor eufórikus hangulatban voltunk. Biztosan emlékeznek arra is, amit akkor mondtam."

Feczkó Tamás:

Gratulálok a Vidinek és Marko Nikolicsnak, mert amit eddig csináltak az idényben az európai kupákban, azzal visszaadták a magyar szurkolók hitét, a Stamford Bridge-en is fantasztikusan játszottak. Fáradtak voltak a házigazdák, mi pedig jól, taktikusan játszottunk, mindenki hozzátette a magáét a sikerhez. Az első félidőben nagyon jól játszottunk, a két gól mellett lőttünk egy kapufát is és még további lehetőségeink is voltak. A második játékrészben túléltük a Vidi-rohamokat, néha szerencsénk is volt, a harmadik góllal eldöntöttük a meccset. Minden elismerésem a játékosoknak, nem tudok most jobb szót, nagyon intelligensen játszottak.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek