hu en
2018. Október 03. 19:24  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
A Stamford Bridge-en zárta a szerdai napot a Vidi

Marko Nikolics vezetőedző és Juhász Roland sajtótájékoztatója után a Chelsea stadionjában edzett a csapat.

A Vidi sajtótájékoztatója szerdán, helyi idő szerint 18.30-kor kezdődött a Stamford Bridge sajtótermében. Az eseményt visszafogottabb érdeklődés kísérte, mint a hazaiak délutáni megjelenését, de mintegy 25 újságíró így is összegyűlt.

Marko Nikolics vezetőedző miután köszöntötte a jelenlévőket, többek között azt mondta: "büszkék vagyunk arra, hogy idáig eljutottunk. Örülünk, hogy Magyarországot képviselhetjük egy ilyen ellenfél ellen is. Mindenki tisztában vele, mennyire erős csapat a Chelsea, szerintem a világ 10 legjobbja között van jelenleg. Próbáljuk a legjobbunkat nyújtani csütörtök este, és kíváncsi vagyok, hogy állunk majd helyt egy ilyen megmérettetésen."

Juhász Roland több mint 10 év után léphet pályára a londoni kékek ellen. "13 évvel ezelőtt jártam itt az Anderlechettel, azóta sok minden változott, akkor a karrierem elején voltam, most már inkább kifelé megyek belőle. Nagyon örülök, hogy itt lehetek újra, azért szerződtem annak idején a Vidibe, hogy ilyen meccseken szerepelhessek. A meccs esélyese és az egész sorozat egyik favoritja a Chelsea, lemérhetjük ellenük, hogy hol tartunk. Az biztos, hogy egy pillanatra sem csökkenhet a koncentrációnk, mert azért nagy árat fizethetünk. Élvezni szeretnénk minden percét a meccsnek" - mondta csapatkapitányunk. 

19.30-kor kezdődött a Vidi utolsó edzése a csütörtök esti mérkőzés előtt, aminek első 15 percében a labdás bemelegítés mozdulatait láthattuk.  

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek