hu en
2018. Szeptember 28. 13:40  -  Guber Péter   -   Fotó: Chelsea FC
SZURKOLÓI
Szurkolói információk a Chelsea elleni londoni EL-mérkőzésre

A voucher-kat meccsnapon londoni idő szerint 11:00 és 19:00 között lehet jegyre váltani. A pályarendszabályok értelmében az ülőhelyeken a mérkőzésen során tartósan állni szigorúan tilos.

Második EL-fellépésére készül a 2018-as csoportkör során a MOL Vidi FC. Együttesünk ezúttal a világhírű Chelsea FC vendége lesz, a mérkőzést a Stamford Bridge-en október 4-én 21 órától - londoni idő szerint 20 órától - rendezik.

Voucher-k beváltása

A Stamford Bridge-en helyszíni jegyértékesítés nem lesz, ezért megkérjük szurkolóinkat, hogy jegy nélkül ne induljanak útnak. A találkozóra Magyarországon, illetve online voucher-t lehetett váltani, ezek értékesítése szeptember 24-én 17 órakor lezárult.

A voucher-t meccsnapon, október 4-én lehet belépőre váltani londoni idő szerint 11:00 és 19:00 között - ennek helyszíne a stadiontól gyalog 15-20 perc távolságra lévő Ibis London Earl's Court Hotel konferenciaterme (47 Lillie Road, London, SW6 1UD).

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy kizárólag az utalványon szereplő személy jogosult arra, hogy az utalványon szereplő mérkőzés eredeti belépőjegyét személyesen átvegye. A jegy átvételekor az átvevő személyazonosságát és a voucher érvényességét is ellenőrizni fogják!

A vendégszektorokba való belépéskor a jegyet ellenőrzik és a belépőkkel kizárólag abban a szektorban lehet tartózkodni, ahová az szól! A rendőrség a szabályt megszegőkkel szemben a helyszínen eljár.

Pályarendszabályok

A Stamford Bridge teljes pályaszabályzata magyar nyelven ezen a linken érhető el. Alább néhány fontosabb pontot emeltünk ki a szabályzatból:

 A stadionba belépni kívánó valamennyi személy tudomásul veszi, hogy a Klubnak joga van
átvizsgálni a stadionba belépő személyeket, és az átvizsgálást nem engedélyező személyt
kitilthatja a stadionból.
 A mérkőzés idején senki nem állhat az ülőhelyeken. Az ülőhelyeken a mérkőzés során
tartósan állni szigorúan tilos, és a stadionból való kitiltást vonhatja maga után.
 A Premier League stadionjai dohányfüstmentesek, és a stadion területén tilos a dohányzás,
valamint az elektromos cigaretták használata.

Belépés, vendégszektor

Kapunyitás a mérkőzés kezdete, azaz londoni idő szerint 20:00 előtt 2 órával, 18:00-kor lesz. A Vidi-szurkolók a Stamford Bridge Shed End Upper és Lower szektoraiban foglalhatnak majd helyet, melyek az alábbi térképen szaggatott vonallal jelöltek.

A vendégszektoroknál büfé üzemel.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek