hu en
2018. Szeptember 28. 12:15  -  Guber Péter   -   Fotó: PAOK FC facebook
SZURKOLÓI
Elindult a jegyértékesítés a PAOK elleni idegenbeli EL-mérkőzésre

Klubunk október 20-ig voucher-t értékesít, amelyet meccsnapon, Görögországban lehet jegyre váltani.

Október 25-én görög idő szerint 22 órai kezdettel kerül sor klubunk második idegenbeli mérkőzésére az Európa Liga 2018-as csoportkörében. A MOL Vidi FC ellenfele Thessalonikiben, a Toumba Stadionban a PAOK FC csapata lesz.

Jegyértékesítés menete

A PAOK elleni összecsapásra - csakúgy, mint a Chelsea ellenire - Magyarországon voucher vásárolható, amely meccsnapon görög idő szerint 18:00 és 21:00 között váltható jegyre. Ennek helyszíne a stadiontól gyalog mintegy 25 perc távolságra található Metropolitan Hotel Thessaloniki (Leof. Vasilissis Olgas 65, Thessaloniki 546 42, Görögország). Az értékesítés kezdete szeptember 28., vége október 20-án 17:30.

A voucher-k egységesen 5000 forintba kerülnek és vásárlásukhoz klubkártya vagy futballkártya nem szükséges, de személyes adatokat (név, születési idő, személyi igazolvány- vagy útlevélszám) kötelező megadni. Voucher-t nyitvatartási időben a VidiShopban (munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet 13:00-13:30), országszerte a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában (a teljes lista itt található), valamint online, a meccsjegy.mlsz.hu-n keresztül lehet vásárolni.


Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy kizárólag az utalványon szereplő személy jogosult arra, hogy a mérkőzés eredeti belépőjegyét a Metropolitan Hotel Thessaloniki (Leof. Vasilisses Olgas 65, Thessaloniki 546 42, Görögország) konferenciatermében átvegye. A jegy átvételekor ellenőrizni fogják a jegy átvevőjének személyazonosságát.

Vendégszektor

A vendégszurkolók az alábbi térképen jelzett szektorokba válthatnak belépőjegyet.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek