hu en
2018. Szeptember 23. 15:30  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Kétgólos győzelem Cigándon

Huszti büntetőjével és Milanov fejesével nyertünk 2-0-ra NB III-as kupaellenfelünk otthonában.

A Magyar Kupa 6. fordulójában Cigándra látogattunk. A vasárnap, 13.00-kor kezdődő mérkőzésre megtelt a Cigándi Sportálya, aminek klubépületét a Vidi elleni meccsel avatták fel.

Jól kezdtük a találkozót, a 3. percben már büntetőt rúghattunk, miután Scsepovicsot lerántották a kapu előtt. Hodzic tizenegyesét azonban Hrabina kiütötte a jobb alsó elől. 3 perccel később előbb bosnyák támadónk lőtt fölé, majd Scsepovics helyzeténél megint a hazai kapus hárított. A másik oldalon Kis lövését fogta Tujvel, a 9. percben Hodzic fejese szállt fölé. Az első 10 perc után kicsit kijött a szorításból a Cigánd, de ez helyzetekben nem mutatkozott meg. A 29. percben a cigándi kapitány, Varga könyökölte le Pátkait, újabb tizenegyeshez jutottunk. Ezúttal Huszti állt a labda mögé és a kapu közepébe bombázott (0-1).

3 perc telt el, amikor Nego beadását Milanov gyönyörűen fejelte a kapuba 6 méterről (0-2). A megnyugtató előny birtokában is támadásban maradtunk, de az első félidőben több nagy helyzet már nem alakult ki részünkről, a hazaiak Timkó lövésével veszélyeztettek a játékrész végén.

Szünetben nem változtatott Marko Nikolics. Huszti lövése és Nego beadásai után Hangya távoli próbálkozását fogta Hrabina az 59. percben. Két perccel később Varga találta el a kapufát, majd Baksa lőtt fölé 22 méterről, előbbi helyzettel közel volt a Cigánd a szépítéshez.  

A 66. percben Hryhoriy második sárga lapja után kiállt. Egy perccel később Huszti szabadrúgását könnyedén védte Hrabina, majd kicsivel később Berecz lőtt fölé 20 méterről. A 74. percben Sánta fejelt nagy helyzetben, de mellé szállt a labda, kicsivel később megint a fiatal hazai játékos lőtt szépen, Tujvel védett. A 85. percben Hangya beadását Nego kapásból lőtte, Hrabina védett. A meccs végén a cigándi hálóőr többször is szépen hárított, az eredmény pedig már nem változott.

2-0-ra győztünk és továbbjutottunk a Magyar Kupában. Legközelebb szerdán lépünk pályára, a Mezőkövesdet fogadjuk Felcsúton.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek