hu en
2018. Szeptember 18. 11:21  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
Kovács Zoltán, Késedi Gábor és Herczeg Bence előadást tartottak a Corvinus Egyetem fehérvári campusán

Sportigazgatónk és videoelemzőink a BCE kurzusán beszéltek a hallgatóknak.

A Budapesti Corvinus Egyetem néhány évvel ezelőtt alapított fehérvári campusán folyó sportközgazdász képzés "Sportágak gazdaságtana" című kurzusán dr. András Krisztina egyetemi docens meghívott vendégei a MOL Vidi FC sportigazgatója, Kovács Zoltán, vezető videoelemzője, Késedi Gábor és utánpótlás-videoelemzője, Herczeg Bence voltak.

Elsőként Késedi Gábor beszélt a hallgatóknak, szóba kerültek munkájának kulcsfontosságú tényezői, annak felépítése, bemutatta eszközeiket, valamint saját karrierjét is összefoglalta. Ezt követően Kovács Zoltán sportigazgatónk pozíciójának elvárásairól, feladatairól, kihívásairól mesélt a hallgatóknak, akik később több kérdést is feltehettek. Zárásként Herczeg Bence a hivatásos labdarúgás üzleti kérdéseiről, valamint klubunk nemzetközi piacra lépésének lehetőségeiről tartott előadást.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek