hu en
2018. Szeptember 15. 13:45  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
EL
Elfogytak az Európa Liga-bérletek és a Vidi-Chelsea meccsre szóló jegyek!

December 13-án telt ház várható a Groupama Arénában, szurkolóink már csak a BATE és a PAOK elleni hazai találkozókra tudnak belépőt vásárolni!

Szeptember 15-én indult a mindenki számára nyílt jegyvásárlási időszak a Vidi őszi Európa Liga-csoportmeccseire. Bérleteket eredetileg szeptember 20-ig lehetett vásárolni.

Szombaton reggel kígyózó sorok voltak Székesfehérváron és Budapesten is a jegyárusító helyeken, néhány óra alatt pedig a bérletek és a Vidi - Chelsea mérkőzésre szóló jegyek is elfogytak, így a továbbiakban már csak a BATE és a PAOK elleni hazai találkozókra, valamint a Chelsea elleni idegenbeli összecsapásra tudnak külön-külön jegyeket venni! 

Kérjük szurkolóinkat, december 13-án ne induljanak el érvényes belépő nélkül a Groupama Arénába, mert nem fognak tudni bejutni a mérkőzésre!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek