hu en
2018. Szeptember 11. 09:10  -  Molvidi.hu
EURÓPA LIGA
Elindult a jegyértékesítés a Chelsea elleni, londoni EL-meccsre

A 7500 forintba kerülő vouchert meccsnapon, Londonban lehet majd belépőre váltani.

Közeleg a MOL Vidi FC londoni, Chelsea elleni Európa Liga-fellépésének napja: együttesünk október 4-én 21 órától (londoni helyi idő szerint 20:00) játszik a Stamford Bridge-en a csoportkör 2. fordulójában. A jegyértékesítéssel kapcsolatos információk az alábbi cikkben olvashatóak.

Értékesítés kezdete és vége

A Chelsea FC - MOL Vidi FC Európa Liga-mérkőzésre szóló, belépőjegyre váltható vouchert szeptember 11-től szeptember 24-én 17 óráig lehet váltani, egységesen 7500 forintért.
Meccsnapi jegyértékesítés a helyszínen nem lesz a vendégszektorba!

Értékesítés helyszínei

Voucher-vásárlásra lehetőséget biztosítunk a Piac tér 4. szám alatt található VidiShopban (nyitvatartás: munkanapokon: 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30), országszerte a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában, valamint a meccsjegy.mlsz.hu rendszerén keresztül online. Az online vásárláshoz nem szükséges Magyarországon tartózkodni, a voucher az Angliában élő magyarok számára is megváltható.

A Ticket Express partnerirodáinak teljes listája itt található.

A voucher megvásárlásához klubkártya vagy futballkártya nem szükséges, de a személyes adatok megadása kötelező.

A beváltás menete

A vouchereket belépőjegyre váltani meccsnapon, október 4-én délelőtt 11:00-től meccskezdésig, helyi idő szerint 20:00-ig lehet. Ennek helyszíne a stadiontól gyalog 15-20 perc távolságra lévő Ibis London Earl's Court Hotel konferenciaterme lesz (47 Lillie Road, London, SW6 1UD).

MOL Vidi FC kéri, hogy aki szeretne a G-Pont szurkolói csoporthoz csatlakozni, és velük együtt átvonulni az Ibis London Earl's Court Hoteltől a Chelsea stadionjáig, 18.00 előtt vegyék át a jegyüket, hogy 18.00-kor elindulhassanak a Stamford Bridgre!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy kizárólag az utalványon szereplő személy jogosult arra, hogy az utalványon szereplő mérkőzés eredeti belépőjegyét személyesen átvegye. A jegy átvételekor az átvevő személyazonosságát és a voucher érvényességét is ellenőrizni fogják! 

Fontos információ, hogy a vendégszektorba szóló jegyeket kizárólag az ebben a cikkben leírt módokon tudják megvásárolni! Más forrásból származó belépőkkel nem fognak tudni bejutni a stadionba!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét arra is, hogy semmiképp ne vásároljanak jegyet a hazai szektorokba, mert a rendezők nem fogják engedélyezni a stadionba való belépést!

 

Vendégszektor

A Vidi-szurkolók a Stamford Bridge Shed End Upper és Lower szektoraiban foglalhatnak majd helyet.

A szektortérkép bal alsó sarkában "SU1" és "SL1" rövidítésekkel jelölt sötétkék, illetve lila szektorok kerülnek elsőként feltöltésre. Amennyiben ezek megtelnek, úgy az "SU2-SU3" és "SL2-SL3" szektorokat is megnyitják.

CÍMKÉK
2018-2019 UEFA Európa Liga Chelsea FC - Vidi FC
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek