hu en
2018. Augusztus 25. 09:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
SZURKOLÓI
Szurkolói információk a Ferencvárosi TC elleni rangadóra

Klubunk szurkolói buszt indít. A vendégjegyek egységesen 2850 forintba kerülnek.

A MOL Vidi FC első őszi bajnokiján a szezon során másodszor is pályára lép a Groupama Arénában csapatunk: ezúttal nem BL-selejtezőn, hanem bajnokin leszünk érdekeltek, a Ferencvárosi TC vendégeként. A találkozóra szeptember 2-án 18 órai kezdettel kerül sor.

Jegyvásárlás

A mérkőzésre kilátogatni szándékozó szurkolóink belépőjüket a VidiShopban nyitvatartási időben (munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet 13:00-13:30) válthatják meg, illetve klubkártyával online is lehetőség van erre a linkre kattintva. A vendégszurkolók számára az "E" jelű szektorba lehetséges a jegyvásárlás, a szektor bejáratánál büfé üzemel majd.

A mérkőzésre a jegyek egységesen 2850 forintba kerülnek.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy jegyüket mindenképpen elővételben váltsák meg!

Utazás, szurkolói busz

Klubunk a mérkőzésre szurkolói buszt indít, melyre augusztus 31-én, pénteken 16 óráig lehet jelentkezni, ára 2000 forint/fő. Gyülekező szeptember 2-án, vasárnap a Piac téri Munkaügyi Központ előtti parkolóban 15:15-től, indulás 15:30-kor. A busz csak minimum 30 fő jelentkezése esetén indul el.

Személygépjárművel érkező drukkereink a Lurdy Ház parkolójában, illetve a környező utcákban állhatnak meg. Az Albert Flórián utcában nem lehet parkolni.

CÍMKÉK
2018-2019 OTP Bank Liga NB I Ferencvárosi TC - MOL Vidi FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek