hu en
2018. Augusztus 24. 18:40  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Tamás Krisztián: "Nagyon örülök a válogatott meghívónak"

Védőnk négy évvel ezelőtt már kapott meghívót a felnőtt válogatott bő keretébe, de akkor végül nem csatlakozott a nemzeti csapathoz.

"Biztos vagyok benne, hogy Tamás Krisztián sokat fejlődik majd és előbb-utóbb a válogatottnál is figyelembe veszik, de természetesen előbb itt kell bizonyítania azt, hogy mire képes" - nyilatkozta tavaly nyáron Kovács Zoltán sportigazgató honlapunknak, amikor bejelentettük, hogy magyar utánpótlás-válogatott balhátvéddel erősödött a Vidi kerete. Nos, sportigazgatónk jóslata bevált, alig egy évvel később Tamás Krisztián valóban bekerült a felnőtt válogatott 23 fős keretébe.

"Köszönöm szépen a gratulációt, ilyen közel még tényleg nem voltam a felnőtt válogatotthoz. Négy évvel ezelőtt egyszer már bekerültem a Dárdai Pál irányította felnőtt nemzeti csapat bő keretébe, de akkor a keretszűkítés áldozatául estem. Megmondom őszintén, meglepett az, hogy bekerültem most a 23 fős keretbe, de természetesen nagyon boldog vagyok. Másfél hét múlva találkozik a válogatott, igyekszem mindent megtenni azért, hogyha lehetőséget kapok, akkor bizonyítsam, kiérdemeltem azt, hogy ott lehessek" - nyilatkozta honlapunknak Tamás Krisztián.

"Krisztiánnak nagyon nehéz dolga volt, de türelmesen kivárta a sorát, és az ő esete kiváló példa arra, hogyha valakinek a vezetőedző megadja a bizonyítási lehetőséget, akkor azzal valaki vagy él, vagy nem él. Ő élt vele, és az idei bajnokikon mutatott teljesítménye alapján úgy gondolom, hogy teljesen jogosan válogatta be őt Marco Rossi szövetségi kapitány. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben még rengeteget fog fejlődni, ehhez azonban az kell, hogy amikor lehetőséget kap, akkor azzal úgy éljen, ahogy tette azt eddig is" - nyilatkozta Kovács Zoltán sportigazgató.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek