hu en
2018. Augusztus 22. 11:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ
Marinos Ouzounidis: "Nehéz lesz feltörni a Vidit"

Az AEK Athén FC vezetőedzője szerint a skót Celtic kiejtése feldobta játékosait.

A MOL Vidi FC elleni Bajnokok Ligája-rájátszás odavágója előtt nemcsak Marko Nikolics, hanem természetesen a görögök edzője, Marinos Ouzounidis is nyilatkozott az újságíróknak.

"Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk, úgy látjuk, hogy 50-50 százalék az esélye mindkét csapatnak a BL-csoportkör elérésére. Sok helyről ugyan azt hallani, hogy mi vagyunk az esélyesek, de ez nem feltétlenül van így. A Vidi az eddigi selejtezőkön zártan, szervezetten játszott, nagyon nehéz lesz feltörni őket, de gólt kell szereznünk az odavágón, rá kell erőltetni az akaratunkat az ellenfélre. Koncentrálnunk kell, odafigyelni minden apró részletre, de a teljes taktika megvitatásának nem ez a fóruma. Annyi bizonyos, hogy alaposan meg kell majd izzadnunk a győzelemért és a továbbjutásért. Sok játékosunknak most először van esélye játszani a Bajnokok Ligája csoportkörében, ezért remek a hangulat az öltözőben. Nem kellett pszichológiai trükköket alkalmaznom, a Celtic kiejtése mindenkit alaposan feldobott. Nem fogalmazok meg olyat, hogy elégedett lennék-e a döntetlennel, egyszerűen tovább kell jutnunk a két meccs alapján" - nyilatkozta a 49 esztendős görög szakember.

CÍMKÉK
2018-2019 Bajnokok Ligája-selejtező MOL Vidi FC - AEK Athén FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek