hu en
2018. Augusztus 21. 18:00  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Sajtótájékoztató Budapesten, edzés Sóstón - a Vidi keddi napja

Vezetőedzőnk, Marko Nikolics és csapatkapitányunk, Juhász Roland találkoztak az újságírókkal a Groupama Arénában, majd 17.30-tól a megszokott pályán, Székesfehérváron gyakorolt a csapat.

A szerdai, AEK Athén elleni BL-rájátszást megelőző napon 13.00-tól Marko Nikolics vezetőedző és Juhász Roland csapatkapitány tartott sajtótájékoztatót a Groupama Arénában. A média munkatársai szép számmal jelentek meg az eseményen, amit vezetőedzőnk rögtön meg is jegyzett: "Ennyi érdeklődőt még soha nem láttam Vidi-meccs előtt vagy után, nagyon örülünk, hogy ennyien kíváncsiak ránk" - mondta. 

"Arra pedig büszkék lehetünk, hogy itt ülhetünk a Bajnokok Ligája-háttér előtt, hogy BL-meccset tudtunk Magyarországra hozni. Volt egy álmunk a nyár elején, és most hogy itt vagyunk a rájátszásban, azt remélem, még mindig nem ér véget az álom. Az AEK a párharc favoritja, de ez az első forduló óta így volt, nálunk jobban rangsorolt csapatokkal játszottunk, mégis mi vagyunk itt. 50-50 százalék az esélye mindkét csapatnak a továbbjutásra. Harcolni fogunk, ugyanakkor élveznünk is kell, hogy idáig eljutottunk" - fogalmazott Marko Nikolics.

"Büszke vagyok a csapatra, hogy a tavalyi hibáinkból tudtunk tanulni és előrébb léptünk. De még a legnagyobb lépés előttünk van. Nincs nyomás rajtunk, sőt mindenki egyre jobban akarja a sikert. A hétvége is jól alakult, ami plusz önbizalmat jelent. A sikereket a helyén tudjuk kezelni, ebben is fejlődött a csapat tavaly óta. Eddigi pályafutásom legszebb gólját szereztem az AEK ellen 8 évvel ezelőtt, szép emlékeim vannak az ellenük vívott meccsekről. Szeretném kihangsúlyozni, hogy abban, hogy a Vidi már biztos EL-csoportkörös csapat és harcban van a BL-csoportkörért is, a játékosokon kívül a szakmai és orvosi stábnak, a kitmaneknek és az összes Vidi-dolgozónak része van. Kevés szó esik a háttérről, pedig nagyon fontosak ők is, hiszen mi így vagyunk egy csapat" - mondta Juhász Roland.

(A teljes sajtótájékoztatót ide kattintva nézheti meg!)

A mérkőzés előtti utolsó edzést nem Budapesten, hanem a megszokott székesfehérvári környezetben tartotta a szakmai stáb. 17.30-kor futottak ki a játékosok az edzőpályára, a sajtó munkatársai számára az első 15 perc volt nyilvános, amiben a bemelegítés mozdulatait láthattuk.

A Vidi szerda este 21.00-kor fogadja a görög bajnok AEK Athén együttesét a BL-rájátszás első találkozóján a Groupama Arénában. Jegyinformációkért kattintson ide!

CÍMKÉK
2018-2019 Bajnokok Ligája-selejtező MOL Vidi FC - AEK Athén FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek