hu en
2018. Augusztus 21. 23:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
SZURKOLÓI
Hat pénztárban lehet jegyet váltani szerdán a Groupama Arénánál az AEK elleni mérkőzésre

Meccsnapon a főpénztár mellett, két órával a találkozót megelőzően még további négy ablaknál lesznek vásárolhatók a belépők.

A Bajnokok Ligája csoportkörének kapujában áll a MOL Vidi FC, az AEK Athén FC ellen a Groupama Arénában szerdán este 21 órakor kezdődő összecsapáson pedig óriási lépést tehet klubunk, hogy be is lépjen azon a kapun.

Ahogy arról korábbi cikkünkben már beszámoltunk, jegyet vásárolni a találkozóra számos más opció mellett a Groupama Arénában is lehet - és ez nem lesz másképp közvetlenül a meccset megelőzően sem.

A Groupama Aréna 1-2-es pénztárai (vagyis főpénztárai) a megszokottnak megfelelően 10 órakor nyitnak, 19 órától pedig a stadion további 4 pontján is vásárolhatnak belépőt drukkereink: a 3-4-es pénztárban, illetve az Üllői út mentén található (különálló, szürke színű) épület sarkán található, nem sorszámozott két pénztárablaknál.

A kapunyitás ezzel egyidőben, 19 órakor lesz.

Ezen felül természetesen napközben a többi jegyértékesítési ponton is válthatók belépők, erről bővebb információt itt olvashatnak.

 

CÍMKÉK
2018-2019 Bajnokok Ligája-selejtező MOL Vidi FC - AEK Athén FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek