hu en
2018. Augusztus 18. 22:18  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Marko Nikolics: "Nagyon fontos volt számunkra ez a meccs"

A két vezetőedző értékelte a Honvéd-Vidi bajnokit.

Marko Nikolics:

„Gratulálok a játékosoknak, jó mentalitással léptek ma pályára, a kihagyott 11-es sem törte meg a lendületünket. Nagyon fontos volt számunkra a meccs, örülök, hogy sikerült megszereznünk a három pontot a Honvéd ellen idegenben. A kispestiek ellen mindig nagyon nehéz játszani, ráadásul véleményem szerint most, hogy pár játékos távozott, még modernebb futballt is mutat be ellenfelünk, mint korábban. Végig kontrollálni tudtuk a találkozót, amelyet egyébként jó hangulatban és remek talajon rendeztek meg ebben a szép stadionban. Jövő héten BL-rájátszás vár ránk, szinte senki nem gondolta volna, hogy eljutunk erre a szintre. Ez szép eredmény, de mi szeretnénk még tovább írni ezt a történetet.”

Supka Attila:

„Nem azt kaptuk vissza a mérkőzéstől, amit elterveztünk a mi játékunk szempontjából. Tudtuk, hogy az ellenfelet milyen játékosok alkotják, tudtuk, hogy kíméletlenül ki tudnak használni egy-egy hibát. Nem volt olyan jó a védekezésünk mint eddig, nagy hibákat vétettünk. Nem szabad ilyen szellősen védekezni, nem szabad ennyire szabadon hagyni az ellenfél azon játékosait, akiknek ismerjük a képességeit. Ettől függetlenül voltak momentumaink, lehetőségeink. A 11-es előtt is volt két lehetőségünk, amelyből megszerezhettük volna a vezetést. Az első gól után viszont már rohantunk az eredmény után, ráadásul jött a kiállítás. Előttünk történt, én azt mondom, nem járt volna kiállítás, de a bíró így döntött, nem szeretnék vele vitatkozni. Ez végképp megpecsételte a sorsunkat. Gratulálunk a Vidinek és sok sikert kívánunk nekik a nemzetközi porondra!”

CÍMKÉK
Marko Nikolics 2018-2019 OTP Bank Liga NB I Budapest Honvéd FC - MOL Vidi FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek