hu en
2018. Augusztus 15. 20:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Szurkolói infók a Budapest Honvéd elleni bajnokira

Szurkolóink elővételben és a mérkőzés napján is megvásárolhatják belépőjüket. Szurkolói buszt ezúttal klubunk nem indít. A találkozóra az Új Hidegkuti Nándor Stadionban kerül sor.

A bajnokságot remekül kezdő, az első négy fordulóban még pontot sem vesztő Budapest Honvéd vendégei leszünk az OTP Bank Liga NB I 5. fordulójában. A kispesti stadion rekonstrukciója miatt a mérkőzést az MTK otthonában, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban rendezik meg szombaton 19.30-tól.

Jegyvásárlás

Klubkártya nélkül:

  • A mérkőzés helyszínén a pénztárak a meccs kezdete előtt három órával, 16:30-kor nyitnak. Összesen három vendégpénztár áll a Vidi-szurkolók rendelkezésére, ezek a vendégszektor felőli oldalon, a Sport út felől találhatóak.
  • Augusztus 16-án és 17-én, csütörtökön és pénteken a Bozsik Stadion főpénztárában is megvásárolhatóak a belépők. Csütörtökön 17-19 óra között, pénteken pedig 16-19 óra között. 
  • Az elővételes jegyértékesítésnél nem kötelező a szurkolói kártya, de minden esetben szükséges egy hivatalos fényképes okmány bemutatása. Ha elővételben más részére kíván jegyet vásárolni, akkor kérjük, hozza magával az illető valamelyik hivatalos fényképes igazolványát, vagy egy jó minőségű, jól olvasható fénymásolatot az igazolvány mindkét oldaláról.
  • A VidiShopban ezúttal személyesen nem lehet megvásárolni a szombat esti bajnokira a belépőt!

Klubkártyával:

  • A legkényelmesebben és legolcsóbban interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet jegyeket vásárolni. Az internetes vásárláshoz klubkártya vagy futballkártya szükséges. Váltsa ki klubkártyáját a kényelmes bejutás érdekében, a klubkártya információk itt olvashatók
  • Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja). A TEX partnereknél történő belépőjegy vásárláshoz klubkártya felmutatására is szükség van.​

Szurkolóink klubkártyával online is megvásárolhatják jegyüket a mérkőzésre, az alábbi linkre kattintva:
 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

Jegyárak

Online elővételben a V1 szektorba 2390 ft-ért, a V2, V3 és V4 szektorokba pedig 1590 ft-ért lehet belépőt vásárolni. A mérkőzés napján a helyszínen, valamint a Bozsik Stadionban elővételben a jegyek a V1 szektorba 2490 ft-ba, míg a V2, V3 és V4 szektorokba 1690 ft-ba kerülnek.

Szektorok

A vendégszurkolók számára a rendezők az Új Hidegkuti Nándor Stadion "V1-V2-V3-V4" szektorait jelölték ki, amelyet a Sport út felől lehet megközelíteni. A stadion kapuit két órával a kezdés előtt, 17:30-kor nyitják ki.

A vendégszektorban büfé várja a szurkolókat.

Megközelítés, parkolás

Kilátogató szurkolóink számára a parkolás a környező utcákban lesz lehetséges. Megkérjük a kedves szurkolóinkat, hogy a gyorsabb bejutás érdekében minél hamarabb érkezzenek a helyszínre.

Szurkolói buszok

Klubunk a találkozóra ezúttal nem indít szurkolói buszokat.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek