hu en
2018. Augusztus 14. 11:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
SZURKOLÓI
Izgalmas programokkal várjuk a keddi mérkőzésre kilátogatókat

Fellép a Strokes dob együttes és a Főnix SE táncoslányai is. Kérjük szurkolóinkat, piros-kékben érkezzenek az összecsapásra!

A MOL Vidi FC kedden este 1-1-es svédországi döntetlenjét követően a Pancho Arénában kivívhatja a Bajnokok Ligája playoff-körébe jutást. A találkozóra minden jegy elfogyott, érkezzünk piros-kékben az összecsapásra!

A mérkőzés előtt a Strokes dob együttes lép fel, amelyet a félidőben ismét láthatnak majd drukkereink: ekkor a Főnix SE táncoslányaival mutatnak be közös produkciót.

Szurkolóink "felkerülhetnek" a Vidinstagramra is: hostesseink három darab vidinstagramos kerettel járják majd a mérkőzés előtt a lelátókat és büfésorokat, szünetben pedig szintén a büfésornál lesznek megtalálhatók és segítenek a fotózkodásban.

Szeretnénk, ha minden kilátogató szurkolónk részt venne a bevonulásra tervezett élőkép megvalósításában, hogy ezzel is segítsük a játékosokat! Zászlóerdő-akciónk részleteit az alábbi cikkben olvashatják.

A program az időjárás függvényében változhat!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek