hu en
2018. Augusztus 13. 17:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Marko Nikolics és Stopira tartott sajtótájékoztatót a Malmö elleni BL-visszavágó előtt

Ismét óriási volt az érdeklődés az újságírók részéről. 17.30-tól Sóstón edzett a csapat.

Hétfő délután a székesfehérvári Hotel Novotelben tartott sajtótájékoztatót csapatunk vezetőedzője, Marko Nikolics, valamint Zöld-foki szigeteki válogatott védőnk, Stopira. Szinte teljesen megtelt a szálloda konferenciaterme, több mint 35 újságíró volt kíváncsi bajnokcsapatunk vezetőedzőjére és játékosunkra.

"Látom, hogy tele van a terem, nagy öröm számunkra, hogy ismét ekkora az érdeklődés a csapatunk iránt. Ahogy korábban már elmondtam, büszkék vagyunk arra, hogy mi képviselhetjük egész Magyarországot a legjelentősebb nemzetközi kupasorozatban. A harmadik selejtezőkörben egy remek csapat ellen kell kiharcolnunk a továbbjutást. Az elmúlt években csoportkörös tapasztalatokat szerzett a Malmö, úgyhogy az 1-1-es idegenbeli eredmény ellenére egyáltalán nem lefutott a továbbjutás kérdése, nagyon oda kell figyelnünk, és végig koncentráltan kell futballoznunk." - fogalmazott Marko Nikolics.

"Ugyanúgy készültem a keddi meccsre, mint ahogy az összes többi tétmeccsre szoktam. A csapattársaim nevében is mondhatom, hogy készen állunk a kedd esti találkozóra. Aki Magyarországon szereti a labdarúgást, annak nagyon fontos lesz a Malmö elleni visszavágó. Minden játékos tisztában van a kedd esti meccs hatalmas tétjével, de ettől függetlenül senki nem változtat a napi rutinján, ugyanazt vacsorázzuk majd a hétfő esti edzés után, mint amit általában szoktunk, és a keddi napunk is hasonlóan fog eltelni a kezdő sípszóig, mint ahogy akármelyik másik meccsnapunk szokott" - nyilatkozta Stopira.

A sajtótájékoztatót követően 17:30-tól Sóstón edz a Vidi, melynek az első 15 perce volt nyilvános a média munkatársai előtt.

Csapatunk kedd este 20 órától a Pancho Arénában lép pályára a svéd bajnokcsapat ellen. Az összecsapásra már múlt héten minden jegy elfogyott.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek