hu en
2018. Augusztus 13. 19:30  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
A Pancho Arénában edzett a Malmö FF

A tréning nyilvános része előtt Sören Rieks és Uwe Rösler tartott sajtótájékoztatót.

Hétfő délelőtt érkezett Magyarországra ellenfelünk, a 20-szoros svéd bajnok Malmö küldöttsége, akik korábbi riválisainkhoz hasonlóan Herceghalmon foglalták el szállásukat.

Negyed hétkor a csapat dán válogatott játékosa, Sören Rieks, valamint a svédek német vezetőedzője, Uwe Rösler állt az újságírók rendelkezésre – mintegy tíz svéd és tíz magyar kolléga várta a Malmő képviselőit.

„Kin van nagyobb nyomás? Inkább úgy mondanám, hogy 50-50 százalék esélye van mindkét csapatnak a továbbjutásra. Nem hiszem, hogy bármelyik csapat is különösebb favoritként lépne szerdán pályára. Persze tudjuk, hogy nekünk mindenképpen gólt kell szereznünk. Az első meccsen szerintem elég helyzetet alakítottunk ki, de sajnos nem voltunk elég hatékonyak a kapuk előtt. Irányítottuk a találkozót, de kedd este jobban kell koncentrálnunk a Vidi kapuja előtt” - nyilatkozta magabiztosan Sören Rieks.

Meglehetősen élesen kezdte a saját részét Uwe Rösler, akit a svédek első körben a pálya állapotáról faggattak.

„Hasonló pályára számítottam, márpedig abból kiindulva, ahogyan a Vidi a Ludogorets, vagy éppen ellenünk is játszott. Nem állítok olyat, hogy manipulálták a pályát, ezt ön állítja (egy svéd újságírónak címezve – szerk.). Én csak azt mondom, hogy nem vagyok meglepve, de mindegy, mindenáron tovább kell jutnunk! Mindenesetre mi száz százalékosan fel vagyunk készülve a meccsre!” - mondta a tapasztalt német szakember.

A sajtótájékoztatót hét órától az ilyenkor szokásos nyilvános 15 perc követte, de természetesen – szintén szokás szerint – nem derült ki semmi érdemleges ellenfelükről ebben az időszakban, hiszen csak a gyakorlás ráhangolódó részét láthattuk.  

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek