hu en
2018. Augusztus 06. 20:00  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
BL
Folytatódjon az álom!

Vezetőedzőnk, Marko Nikolics és középpályásunk, Anel Hadzic tartottak sajtótájékoztatót a hétfő esti edzés előtt.

A hétfő délutáni csendespihenő után a Vidi 19.00-tól edzett a Malmö stadionjában. Előtte Marko Nikolics és Anel Hadzic válaszolt az újságírók kérdéseire.

Vezetőedzőnk elmondta, ez a Bajnokok Ligája, a világ legjobb sorozata a fociban.

"Büszkék vagyunk, hogy Magyarországot képviselhetjük ebben a sorozatban. Egy nagyon jó csapat ellen játszunk kedden, de ahogy korábban is mondtam, senki nem veheti el tőlünk, hogy nagyot álmodjunk. Mindent megteszünk, hogy ez az álom folytatódjon. Egy jó stadionban, jó ellenfél ellen, jó meccset várok. Tiszteljük a Malmö együttesét, de hiszünk magunkban, készen állunk a mérkőzésre" - mondta Marko Nikolics. Újságírói kérdésre a következőket válaszolta vezetőedzőnk: "A meccs előtt soha nem írnám alá a döntetlent. Lehet, hogy utána azt mondom, ez volt a legjobb eredmény, amit elérhettünk, de előtte csak azt tudom mondani, győzni szeretnénk."

"Kemény meccsre számítok, ahogy Marko Nikolics is mondta, ez a legmagasabb szint. Próbáljuk játszani a játékunkat és bízunk magunkban, hiszünk az álmainkban. A sérülésem a múlté, 100 százalékos állapotban vagyok. Mindig jó sok szurkoló előtt játszani, volt már ilyenben sokszor részem, úgyhogy semmi különöset nem jelent majd, ha a hazaiakat sokan támogatják kedd este a helyszínen" - fogalmazott bosnyák középpályásunk, aki előző együttesével, az osztrák Rieddel már játszott ebben a stadionban korábban.

19.00-kor lépett pályára a csapat, egyelőre csak gyakorolni. Az edzés első 15 percében lehettek jelen a sajtó képviselői. A bemelegítő labdázgatás után vezetőedzőnk két részre osztotta a játékosokat, hogy különböző labdatartó gyakorlatokat végezzenek.

Kedden 19.15-kor kezdődik a Malmö - Vidi BL-selejtező.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek