hu en
2018. Augusztus 04. 09:30  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Sós Bence is meglátogatta a velencei focitábor játékosait

Támadónk a a Velencei és Velencei-tó körüli Nagycsaládosokért és Rászoruló Családokért Alapítvány meghívásra beszélgetett a fiatal focistákkal.

Válogatott kapusunk, Kovácsik Ádám látogatása után másfél héttel Debrecenből érkező támadónk, Sós Bence is meglátogatta a Velencei és Velencei-tó körüli Nagycsaládosokért és Rászoruló Családokért Alapítvány által szervezett focitábor lakóit. Ezúttal valamivel fiatalabb korosztály várta lelkesen játékosunkat, szinte mindegyikük élőben látta a késői időpont ellenére a Ludogorets elleni meccsünket, így alaposan kikérdezték Bencét arról, hogy milyen a hangulat most a csapatban a továbbjutás után.

Persze nemcsak a Vidi, hanem a nemzetközi futball is szóba került, nyári igazolásunk gyorsan közös nevezőre jutott a fiatal focistákkal azzal kapcsolatban, hogy a Vidin kívül a Real Madrid a legjobb csapat, bár Ronaldo eligazolását érthető módon mindannyiuk sajnálta. Akárcsak Kovácsik Ádám, Sós Bence is ajándékokkal érkezett a táborba, a legtöbb relikviára gyorsan aláírás is került, így mosolygós közös fotókkal zárult a délutáni látogatás.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek