hu en
2018. Augusztus 01. 23:00  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Marko Nikolics: "Büszkén és őszintén képviseljük a magyar focit Európában!"

A két vezetőedző értékelte a Vidi-Ludogorets találkozót.

Marko Nikolics:

„Gratulálok a játékosaimnak a győzelemhez és a továbbjutáshoz! Remek meccset játszottak ma, úgy gondolom, hogy mi voltunk ma a jobb csapat. Megtartottuk a fegyelmezettséget az első mérkőzésről, de mellette jóval veszélyesebbek voltunk a bolgár kapura. Sokkal korábban is eldönthettük volna a továbbjutás sorsát, de ezzel együtt is olyanok voltunk, mint egy kis hadsereg a pályán. Számomra a játékosok igazi hősök, megtettek mindent, amit elterveztünk. Nagy győzelem volt a mai, nagyon büszke vagyok. Bízom benne, hogy mindenki más is büszke ránk Magyarországon. A továbbjutás azt jelenti, hogy még minimum négy mérkőzés vár ránk Európában – de remélem még több. Összesen két nyár alatt ez 16 nemzetközi meccs, talán a többi magyar csapat összesen nem játszott ennyit. Mi büszkén és őszintén képviseljük a magyar focit Európában! Kívülről talán ez nem látszik, de nem könnyű így játszani a mérkőzéseket. Múlt héten ilyenkor ugyanilyen hőségben játszottunk Bulgáriában, utána éjszaka utaztunk, szombaton megint mérkőzés és így tovább. De jó munkát végeztünk, most ezt kell folytatni. Hétfő reggel már utazunk Malmőbe. A meccs előtt elmondtam: akármilyen jó csapat a Ludogorets, de senki nem tilthatja meg nekünk, hogy nagyot álmodjunk. Köszönjük szépen a szurkolóinknak, akik kint voltak. De kérem őket, jöjjenek sokan szombaton is a bajnokira. Ne értem, hanem a csapatért, a játékosokért. Valamint szeretnék sok sikert kívánni a Ludogoretsnek a folytatásra, hiszen egy remek klubról van szó.”

Paulo Autuori:

"Nem játszottunk jól, de szerintem az nem igaz, hogy különösen gyengék lettünk volna. Vura kiállítása miatt emocionálisan nehéz helyzetbe kerültünk, megzavarodtunk, az a 10-15 perc és a kapott gól el is döntötte a párharcot. A játékosok nem tartották be a taktikai utasításokat, nem koncentráltak. A piros lapról annyit tudok mondani, hogy az első sárgát nem éreztem jogosnak, a második pedig játékvezetői interpretáció kérdése, de egyébként nem igazán foglalkozom az ítéletekkel. Az biztos, hogy a második félidei játékunkból hiányzott a szív, a mindent elsöprő akarat, így pedig nem juthattunk tovább. A futball már csak ilyen, az élet megy tovább és az Európa Ligában folytatjuk."

CÍMKÉK
Marko Nikolics 2018-2019 Bajnokok Ligája-selejtező MOL Vidi FC - PFC Ludogorets
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek