hu en
2018. Július 31. 18:26  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
A Pancho Arénában edzett a Ludogorets

Ellenfelünk igyekezett minél jobban megismerni a szerdai visszavágó helyszínét.

Kedden érkezett meg Magyarországra a Ludogorets csapata, akik a luxemburgi Dudelange-hoz hasonlóan Herceghalmon rendezkedtek be. A csapat busza hat órakor gördült be a felcsúti Pancho Arénába, ahol először a csapat vezetőedzője, Paulo Autuori tartott sajtótájékoztatót a szép számban megjelenő bolgár és magyar újságírók előtt.

„Jó estét kívánok mindenkinek, örülök, hogy itt lehetünk Magyarországon. Jó meccset remélek, mindkét edző szereti a szép játékot. Persze mindkét csapatot a győzelem vezérli, de mi készen állunk arra, hogy megfeleljünk az elvárásoknak” - köszöntötte a magyar kollégákat a rutinos brazil mester.

A sajtótájékoztató után a szerdai mérkőzés helyszínén edzett a bolgár bajnok, a szokásoknak megfelelően csak a tréning első 15 perc volt nyilvános, így érthető módon a Ludogorets holnapi kezdőcsapata rejtve maradt a kíváncsi szemek elől. 

CÍMKÉK
2018-2019 Bajnokok Ligája-selejtező MOL Vidi FC - PFC Ludogorets
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek