hu en
2018. Július 30. 11:55  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Sajtóakkreditáció a MOL Vidi FC - Mezőkövesd mérkőzésre

Az OTP Bank Liga 2018-2019-es szezonjának harmadik mérkőzésére a Puskás Akadémia FC oldalán lehet jelentkezni az újságíróknak.

Csapatunk az OTP Bank Liga 3. fordulójában július 21-én, 20:15 órakor a Mezőkövesd Zsóry FC ellen lép pályára a felcsúti Pancho Arénában. A mérkőzés előtt ugyanott, 17:00 órakor kezdődik majd a Puskás Akadémia FC – MTK Budapest találkozó is.

A sajtó képviselői a Vidi mérkőzésére ezúttal nem a VIDIPRESS felületen, hanem a Puskás Akadémia honlapján tudnak akkreditálni. A Puskás Akadémia FC – MTK Budapest találkozóra elfogadott akkreditációk érvényesek lesznek a MOL Vidi FC – Mezőkövesd Zsóry FC bajnokira is. Az adatlapot itt tudják majd kitölteni. Az akkreditáció határideje: augusztus 3. (péntek), 12:00 óra.

A MOL Vidi FC – Ludogorets találkozóra a megszokott módon, a VIDIPRESS felületen tudnak regisztrálni az újságírók, július 31. (kedd), 12:00 óráig.

CÍMKÉK
2018-2019 Bajnokok Ligája-selejtező MOL Vidi FC - PFC Ludogorets
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek