hu en
2018. Július 28. 22:45  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
INTERJÚ
Boban Nikolov: "Nem tudtuk bevinni a döntő csapást"

Macedón középpályásunk nyilatkozott a lefújás után.

Az OTP Bank Liga 2018-19-es idényének második fordulójában 1-1-es döntetlent ért el a MOL Vidi FC a Paksi FC ellen. A találkozón 67 percnyi játéklehetőséghez jutott macedón középpályásunk, Boban Nikolov, akit a meccs végére Huszti Szabolcs váltott. Télen igazolt labdarúgónk a lefújást követően a molvidi.hu-nak nyilatkozott.

"Nagyon csalódott vagyok a mai mérkőzés miatt, nyernünk kellett volna. A kapott gólunkat - úgy gondolom -szabálytalanság előzte meg és ez mindent megváltoztatott. Enélkül két vagy három találattal föléjük kerekedtünk volna, de ilyen a futball. 0-1-nél gyorsítottuk a játékunkat és sikerült hamar egyenlítenünk, de a döntő csapást már nem tudtuk bevinni. Nem lepett meg, hogy a vezetőedző úgy döntött, lecserél, ez teljes mértékben a foci része, mindegyikőnkkel előfordul időről időre. Legközelebb majd 90 percet játszom, nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget. Az biztos, hogy minél gyorsabban el kell felejtenünk ezt a meccset és készülni a szerdai összecsapásra!" - fogalmazott Boban Nikolov.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek