hu en
2018. Július 27. 13:00  -  Molvidi.hu   -   szekesfehervar.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Az új Sóstói Stadion bérlője a MOL Vidi FC lesz

Klubunk érvényes pályázatot nyújtott be, minden követelménynek megfelelve.

Székesfehérvár rendkívüli közgyűlése július 27-én, pénteken több más fejlesztés mellett arról is döntött, hogy az új Sóstói Stadion üzemeltetője a Városfejlesztési Kft., a stadion bérlője pedig a MOL Vidi FC lesz. Klubunk érvényes pályázatot nyújtott be, minden pályázati követelménynek megfelelve - olvasható a szekesfehervar.hu oldalon.

Cser-Palkovics András polgármester elmondta: lesznek olyan helyiségek, amelyeket az önkormányzat fog használni, ilyen a Sóstó természetvédelmi övezethez tartozó, fontos fejlesztésként megjelenő látogatóközpont az ahhoz kapcsolódó valamennyi szociális blokkal. A város fogja üzemeltetni - illetve az ehhez kapcsolódó szakmai partnert megtalálni - a stadionban lévő pubot és büférendszert is. Az ehhez kapcsolódó kiadások és bevételek is az önkormányzathoz kerülnek. A második helységcsoportot a MOL Vidi FC használja majd, ide tartozik a múzeum, a VidiShop, az öltözők és azok az irodahelyiségek, amelyeket piaci alapon vett bérbe a klub. Olyan köztes helyiségek is vannak, amelyeket meccsnapokon bérbe vesz klubunk, egyéb napokon pedig az önkormányzat hasznosít.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek