hu en
2018. Július 24. 14:32  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Szerencsésen megérkezett a Vidi Bulgáriába

A csapat a délutáni pihenőt követően, helyi idő szerint 19 órától fog edzeni a Ludogorets stadionjában.

A MOL Vidi FC délelőtt fél 10-kor indult Budapestről Várnába, ahova közel másfél órás repülést követően szerencsésen meg is érkezett. A tengerparti városból még egy órás buszút várt csapatunkra, majd helyi idő szerint 14 óra után néhány perccel elfoglalhatták a játékosok és a szakmai stáb tagjai a szállásukat. Marko Nikolics és Danko Lazovics számára minden ismerős lehetett, hiszen vezetőedzőnktől megtudtuk, hogy 2014-ben ugyanitt szállt meg a Partizan, amikor a Ludogorets ellen játszott a BL-ben.

A kora délutáni ebédet követően néhány órát pihenhetnek a játékosok, a 19 órakor kezdődő edzésre ugyanis 17:30-kor indul a Vidit szállító különbusz. Sumentől körülbelül 45 percre található a Ludogorets otthona, Razgrad. A körülbelül 1 órásra tervezett edzés végén a csapat visszautazik a szállodába, majd a vacsora után nyugovóra térnek a játékosok, hiszen holnap este nagyon nehéz találkozó vár a Vidi-re.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek