hu en
2018. Július 24. 18:55  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
A Ludogorets Arénában edzett kedden este a Vidi

Danko Lazoviccsal nem várt helyen találkoztunk a bolgár bajnokcsapat stadionjában.

Marko Nikolics vezetőedző a délelőtti utazás, és a rövid, délutáni pihenő után, helyi idő szerint 19 órától a Ludogorets Arénában vezényelt edzést csapatunknak. A vendégcsapat öltözőjéig vezető út mentén a falat a bolgár bajnok korábbi BL-mérkőzésein készült fotók díszítik, akárcsak a sajtószoba falait is, ahol a Vidi játékosáról, Danko Lazovicsról is találtunk fényképet. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, 2014-ben a Ludogorets a szerb Partizannal játszott a BL-ben, Danko Lazovics pedig akkor a belgrádi együttest erősítette.

A kép láttán nem biztos, hogy szép emlékek jutottak eszébe, hiszen a Partizan nagy küzdelemben alulmaradt a Ludogorets-cel szemben, mindenesetre Danko mosolyogva konstatálta, hogy bizony tényleg a róla készült fénykép díszíti a bolgár együttes sajtótermének falát. Marko Nikolics egyelőre még nem láthatta ezt a képet, mivel a kora esti sajtótájékoztató, melyen csapatunk trénerét kérdezhették volna a bolgár újságírók, elmaradt. A Ludogorets sajtófőnöke szerint a késői időpont volt ennek az oka, arról viszont mindenkit biztosított, hogy a szerdai mérkőzésre nem csak a helyi, hanem az országos média is nagyon kíváncsi.

Az edzés befejeztével csapatunk visszautazott a szállodába, és a vacsorát követően korán aludni indultak a játékosok. Hosszú és fárasztó nap volt a keddi, szüksége van mindenkinek a pihenésre, szerda este - magyar idő szerint - 19 órától ugyanis nagyon nehéz találkozó vár ránk.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek