hu en
2018. Július 17. 23:30  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Marko Nikolics: “Nem vagyunk még jó formában”

A két vezetőedző értékelte a Vidi - Dudelange mérkőzést.

Marko Nikolics:

„Nem játszottunk jól ma sem. Látható, hogy a csapat nyomás alatt volt, nagy elvárások mellett játszottunk. Az utolsó tizenöt percben, hasonló szituációban az előző szezonban nagyon szépen lehoztuk ezeket a mérkőzéseket, kontrollálva azokat. Ma sok szerencsénk volt a végjátékban, sok hibát követtünk el. Nem vagyunk még jó formában. A mérkőzés előtt a TV-interjúban megkérdezték tőlem, hogy a jó játék a fontos, vagy a továbbjutás. Mondtam, hogy az eredmény, és végül is sikerült továbbmennünk. Minimum négy, de bízom benne, hogy még több európai mérkőzés vár még ránk a folytatásban. Ez a nap egyetlen pozitívuma. Az előző szezonban Európában senki nem számított tőlünk semmire, de meglepetést okoztunk. Most nagyon nagyok az elvárások, de ez szinte ugyanaz a csapat. Úgy gondolom, hogy a Ludogorets ellen nem lesz rajtunk ez a nyomás, így talán könnyebben tudunk majd játszani.”

Dino Toppmöller:

"A két mérkőzés képét tekintve egyértelműen kijelenthető, hogy messze miénk a jobb csapat - nem kicsivel, sokkal jobb. Több helyzetünk volt, de a nap végén persze csak az számít, ki szerzett több gólt. Ibrahimovic helyzetét még vissza kell néznem, de első pillantásra hihetetlennek tűnik, hogy onnan nem talál be egy játékos. A meccs előtt is azt mondtam, hogy azt várom ellenfelünktől, hogy várakozó álláspontra fognak helyezkedni és nem vállalnak kockázatot, ez be is jött. 15 perc után szerkezetet váltottunk, mert a MOL Vidi sem abban a felállásban játszott, amiben az előző találkozón, ezzel pedig föléjük is kerekedtünk, tényleg csak a gól hiányzott. Szomorúak vagyunk a kiesés miatt, de nem szabad lehajtanunk a fejünket, hiszen vár ránk az EL, amelyre szintén fel kell készülnünk. Büszke vagyok a csapatomra, minden egyes játékosomra, mindent megtettek a siker érdekében!"

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek