hu en
2018. Július 14. 09:30  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Sajtóakkreditáció a MOL Vidi FC – Kisvárda Master Good bajnoki találkozóra

Az OTP Bank Liga 2018-2019-es szezonjának első mérkőzésére a Puskás Akadémia FC oldalán lehet jelentkezni az újságíróknak.

Csapatunk az OTP Bank Liga 1. fordulójában július 21-én, 20:15 órakor a Kisvárda Master Good ellen lép pályára a felcsúti Pancho Arénában. A mérkőzés előtt ugyanott, 17:00 órakor kezdődik majd a Puskás Akadémia FC – DVSC találkozó is.

A sajtó képviselői a Vidi mérkőzésére ezúttal nem a VIDIPRESS felületen, hanem a Puskás Akadémia honlapján tudnak akkreditálni. A Puskás Akadémia FC – DVSC találkozóra elfogadott akkreditációk érvényesek lesznek a MOL Vidi FC – Kisvárda Master Good bajnokira is. Az adatlapot itt tudják majd kitölteni. Az akkreditáció határideje: július 20. (péntek), 12:00 óra.

A MOL Vidi FC – F91 Dudelange találkozóra a megszokott módon, a VIDIPRESS felületen tudnak regisztrálni az újságírók, július 16. (hétfőn), 12:00 óráig. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek