hu en
2018. Július 12. 19:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
SZURKOLÓI
Már csak néhány nap van a hazai BL-selejtezőig - vásárolja meg jegyét a Dudelange elleni meccsre!

Szurkolói információk az F91 Dudelange elleni találkozóra.

A MOL Vidi FC július 10-én az F91 Dudelange elleni BL-selejtezővel hivatalosan is megkezdte a 2018-19-es idényt, együttesünk 1-1-es döntetlent ért el Luxemburgban. A visszavágóra július 17-én 20:15-kor kerül sor a Pancho Arénában. Nem kell tehát már sokat várni arra, hogy a Vidi hazai pályán is bemutatkozzon a Bajnokok Ligája idei kiírásában. Látogassunk ki minél többen és segítsük a csapatot a 2. körbe jutáshoz!

A jegyvásárlással kapcsolatos információkról június 25-i cikkünkben már tájékoztatást adtunk, ide kattintva olvashatnak erről bővebben.

Szavazzon a meccs legjobbjára a Vidi mobil-applikációjában a Dudelange elleni BL-selejtezőn is! A részletekért kattintson ide!

Szektorok

A Pancho Aréna adottságainak köszönhetően a szektorok közel vannak a pályához, így minden ülőhelyről kiváló rálátás nyílik a játéktérre. A családok számára azt javasoljuk, hogy a részükre kialakított 1B szektorba vegyenek jegyet. 

Kerekesszékkel érkező szurkolóink az 1. és 4. bejáraton tudják megközelíteni a számukra fenntartott helyeket.

Minden szektorban gazdag büféválasztékkal (üdítők, sör, sütemények, szendvicsek) várjuk szurkolóinkat! 

Megközelítés

A Pancho Aréna Felcsút fő utcáján helyezkedik el.

  • Székesfehérvárról:
    A legegyszerűbben a 811-es úton Lovasberény, Vértesacsa és Alcsútdoboz érintésével juthatnak el szurkolóink a Pancho Arénához (8086 Felcsút, Fő utca 176.). Személygépkocsival utazóknak ezt az útvonalat, illetve a Sportcsarnok melletti parkolót javasoljuk igénybe venni. 
  • Az M1-es autópályáról:
    A 39-es (Bicske) kijáratánál kell lehajtani, ahonnan végig ki van táblázva a Pancho Aréna (kb. 4km távolság a lehajtótól)

Parkolás

A saját gépkocsival utazóknak felhívjuk a figyelmét, hogy a Pancho Arénában korlátozott mennyiségű parkoló áll rendelkezésre a hazai szurkolók személyautói számára, így kérjük, hogy a stadion környékén parkoljanak (javasoljuk a Fő utcáról megközelíthető Sportcsarnok parkolóját). Fontos tudni azt is, hogy a stadion mindössze egy főúton megközelíthető, így a mérkőzések előtt várhatóan forgalmi torlódások fognak kialakulni, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy időben induljanak el a mérkőzésekre, vagy válasszák ingyenes buszjáratainkat, és mindenképpen elővételben váltsák meg belépőjegyeiket! 

Különjáratok  

A Dudelange elleni BL-selejtezőre klubunk a piros és a kék vonalon is indít szurkolói buszt. A buszokra ingyenes buszjeggyel lehet felszállni, amelyeket a VidiShopban igényelhetnek szurkolóink név és telefonszám megadásával, valamint a mérkőzésre érvényes jegy felmutatásával július 16-án, hétfőn 16 óráig.

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy azok is csak az ingyenes jegy birtokában utazhatnak a járatokon, akik nem Székesfehérváron, hanem valamelyik közbeeső megállóhelyen szállnak fel!

A különjáratok Székesfehérvárról, a Piac téri Munkaügyi Központ parkolójából indulnak július 17-én, kedden 18.45-kor, a gyülekező 18.30-tól lesz. 
 

PIROS VONAL
SZÉKESFEHÉRVÁR ZÁMOLY CSÁKVÁR VÉRTESBOGLÁR BODMÉR FELCSÚT - PANCHO ARÉNA
18:45 19:03 19:10 19:18 19:23 19:30

 

KÉK VONAL


Székesfehérvár


Lovasberény

vértesacsa

alcsútdoboz

felcsút - pancho aréna
18:45 19:10 19:20 19:29 19:41

A Pancho Arénától a meccs befejezését követően 30 perccel indulnak a buszok vissza Székesfehérvár felé. Kérjük, a visszafelé útra is őrizzék meg buszjegyeiket, amely a biztosítást nem tartalmazza.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek