hu en
2018. Július 10. 06:30  -  Molvidi.hu   -   Fotó: F91 Dudelange
Dino Toppmöller: "Szép kihívás ez a párharc"

A hazaiak német vezetőedzője nem feltett kézzel érkezik a selejtezőkre.

Bár sajtótájékoztatót nem tartott ellenfelünk a találkozó előtt, az F91 Dudelange vezetőedzője, Dino Toppmöller megkeresésünkre készséggel állt a molvidi.hu rendelkezésére. A korábbi leverkuseni sikeredző, Klaus Topmöller 37 esztendős fia két éve irányítja mai ellenfelünket, ez idő alatt pedig két bajnoki címet és egy luxemburgi-kupagyőzelmet ünnepelhetett.

"Viszonylag rövid, három és félhetes felkészülés után érkeztünk el a mérkőzéshez. Úgy gondolom, hogy készen állunk a Vidi elleni találkozóra, bízom benne, hogy ez a játékosaim teljesítményén is látható lesz majd. Tudjuk persze, hogy egy nagyon jó ellenféllel kerültünk szembe, mondhatom azt is, hogy jobbak nálunk, de éppen ettől lesz számunkra ez a párharc egy nagyon szép kihívás. Nem könnyű a sok új játékost gyorsan beépíteni, hiszen megvolt már a felkészülés előtt a megszokott játékstílusunk. Nem is szeretném elmondani most előre, hogy mennyi új igazolás kap majd szerepet, de nem is ez a lényeg. Eddig is jó csapatunk volt és bízunk benne, hogy az újak mind tudnak majd valami extrát hozzátenni a szereplésünkhöz a meccsek során" - mondta az F91 Dudelange vezetőedzője a 18:00 órakor kezdődő BL-selejtező előtt.  

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek