hu en
2018. Július 09. 10:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
BAJNOKOK LIGÁJA
Úton az első BL-selejtezőre a MOL Vidi!

Héfő este már Luxemburgban készül csapatunk.

Kedden 18 órai kezdettel a luxemburgi bajnok F91 Dudelange együttesével mérkőzik a MOL Vidi FC a Bajnokok Ligája selejtezőinek első körében. Csapatunk már hétfő reggel elindult a találkozó helyszínére.

Játékosaink negyed 8-kor találkoztak Sóstón, majd útra keltek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér irányába, ahonnan charter-járattal indultak tovább Luxemburgba.

Marko Nikolics együttese a tervek szerint az ebédet 12:00 magasságában már a miniállamban fogyasztja el, csendes pihenő után pedig 18:00 órakor a Jos Nosbaum Stadionban edz majd a keret. A keddi mérkőzésről a molvidi.hu élő szöveges közvetítéssel jelentkezik, a meccs pedig megtekinthető lesz majd a Duna World csatornán.

Csapatkapiátnyunk, Juhász Roland ugyan eltiltás miatt nem léphet pályára, de társaival együtt elutazott Luxemburgba, így a helyszínen szorít majd a többieknek a fontos találkozón.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek