hu en
2018. Július 03. 19:30  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
INTERJÚ
Vinícius Paulo: "Felkészültünk a Bajnokok Ligája-selejtezőkre"

Magyar válogatott középhátvédünk szerint hosszú két hét áll mögöttük.

Az FK Csukaricski elleni 2-1-es végeredménnyel sikerült győzelemmel zárni az ausztriai edzőtábort, amelynek mérlege így 3 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség lett. A szerb gárdával vívott találkozón mindvégig a pályán volt Vinícius Paulo, aki ezúttal a csapatkapitányi karszalagot is megkapta, a lefújást követően pedig a molvidi.hu-nak értékelt.

"Hosszú, kemény két hét áll mögöttünk, amelynek során igyekeztünk mindent beleadni a munkába, hiszen ez az edzőtábor az alapja az egész éves jó szereplésünknek. Próbáltunk a barátságos meccseken is úgy játszani, mintha tétmérkőzésekről lenne szó, miközben természetesen új elemeket, új játékosokat építettünk be a rendszerünkbe. Az eddig kevesebb lehetőséget kapók is bizonyíthattak. A mai összecsapáson egy kicsit több kockázatot vállaltunk fel, egy kicsit nyíltabban játszottunk, ami persze magában hordozta a hiba lehetőségét is, főleg ilyen nehéz időszak végén, amikor a lábak már fáradtak. Annak feltétlenül örülök, hogy a végén még sikerült betalálni és így felülkerekedtünk. Mindenképpen pozitívan értékelem az edzőtábort, jó meccseket vívtunk és most még van egy kis időnk is a szezonkezdetig. Úgy vélem, teljes mértékben felkészültünk a Bajnokok Ligája selejtezőire és az új idényre!" - nyilatkozta Vinícius Paulo.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek