hu en
2018. Július 03. 19:10  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Marko Nikolics: "Most jöhetnek az éles meccsek"

A két vezetőedző értekelte a Vidi-Csukaricski felkészülési találkozót.

Marko Nikolics:

„Az első félidőben irányítottuk a játékot, volt vagy háromszáz passzunk, de egy szélről érkező beadásból vezetést szerzett az ellenfél, mi pedig ekkor nem voltunk veszélyesek az ő kapujuk előtt. A szünet után valamivel jobban játszottunk, most pedig jöhetnek az éles meccsek. Elégedett vagyok az elmúlt 15 nappal, remek körülmények között elvégeztük a tervezett munkát, hamarosan itt az ideje, hogy megmutassuk a tudásunkat Európában is.”

Simo Krunic:

„Azzal kezdeném, hogy utólag is gratulálok a Vidinek a bajnoki címhez és sok sikert kívánok magyarországi barátainknak a BL-selejtezőkre. Nagyon jó mérkőzést játszottunk, az első félidő jól sikerült számunkra, sok helyzetünk is volt és gólt is szereztünk. A második félidőre sort cseréltünk, fiatalok, 16-19 esztendős játékosok léptek pályára. Nekik ez egy nehéz feladat volt, de ha az eredménnyel végül nem is lehetek elégedett, a teljesítmény, hozzáállás tetszett ma csapatom részéről.”

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek