hu en
2018. Július 03. 19:00  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
TUDÓSÍTÁS
Győzelem az utolsó ausztriai felkészülési mérkőzésen

A szerb Csukaricski szerzett vezetést a 21. percben Mudrinszki révén, de a második félidőben előbb Sós Bence, majd a végén Marko Scsepovics találataival megfordítottuk az állást.

Véget ért az ausztriai edzőtábor, csapatunk a 15 napos túrát a szerb Csukaricski elleni, keddi felkészülési mérkőzéssel fejezte be. Marko Nikolics egy héttel a Dudelange elleni BL-selejtező előtt a Kovácsik – Nego, Vinícius, Fiola, Stopira – Anel Hadzic – Nikolov, Pátkai – Huszti – Stefan Scsepovics, Marko Scsepovics tizenegynek szavazott bizalmat.

A 21. percben az első helyzetéből megszerezte a vezetést a Csukaricski. Egy szépen kijátszott kényszerítőt követő jobb oldali beadásra Mudrinszki érkezett jó ütemben és egy érintésből, közelről a hálóba lőtte a labdát (0-1). Az első játékrész végén Nego szerzett harcosan labdát, majd Marko Scsepovicshoz játszott, de támadónk lövésébe beleért a belgrádi csapat egyik hátvédje, majd pár pillanat múlva a játékvezető véget vetett a félidőnek.

A szünetben ellenfelünk sort cserélt, nálunk Sós Bence és Kovács István érkezett Stefan Scsepovics és Boban Nikolov helyett a pályára. Nyári igazolásunk nem tétlenkedett sokat, az 56. percben Huszti beadását és Scsepovics fejesét követően betalált, megszerezve ezzel negyedik Vidi-mérkőzésén negyedik gólját (1-1).

A 61. percben Nego remek egyéni alakítása után centerezése egy rossz felszabadítás után Marko Scsepovicshoz került, aki ballal a jobb alsót vette célba, de a gólvonalról sikerült mentenie Sapicsnak. Hét perccel később Djordjevics szerzett labdát és ziccerben indította Birmancsevicset, de Kovácsik tökéletesen mozdult ki a háló elől, így a támadó közelről kapusunkba lőtt. A 70. percben előbb Huszti távoli bombáját hárította Belics, majd Stopira lapos kísérleténél volt résen a Csukaricski cserekapusa. A 75. percben előbb Tedics az oldalháló mellé, majd Sarics a kapufa mellé lőtt. Amikor már úgy nézett ki, 1-1 marad a vége, érkezett Marko Scsepovics, aki Nego passza után, ballal szép gólt lőtt a 89. percben (2-1).

Ezzel a győzelemmel zárta csapatunk a 2018 nyári edzőtábort. Szerdán és csütörtökön pihenhetnek a játékosok, pénteken folytatódik a felkészülés.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek