hu en
2018. Július 01. 11:48  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
EDZŐTÁBOR
dr. Kovács Tibor: "Problémamentesen alakul az edzőtábor"

Csapatorvosunk az edzőtáborban szereplő játékosok egészségügyi állapotáról nyilatkozott.

Kedden zárul a MOL Vidi FC bad waltersdorfi edzőtábora. Csapatunk június 18-a óta készül Ausztriában és a kemény edzések, valamint felkészülési mérkőzések ellenére is "jól állunk" a sérülésekkel, hiszen eddig egy játékos sem vált harcképtelenné. A szituációról dr. Kovács Tibor csapatorvos nyilatkozott a molvidi.hu-nak.

"Elmondhatom, hogy orvosi szempontból eddig problémamentesen alakult az edzőtábor. Természetesen kisebb sérülések akadtak, de ez elkerülhetetlen ebben a sportágban, hosszabb távon nem befolyásolják a munkát. Nagyon fontos, hogy az újonnan beszerzett eszközeink mind hordozhatók, vagyis azonnal el tudjuk látni a labdarúgókat - csakúgy, mint otthon, itt sem kellett külső szolgáltató segítségét igénybe venni. Az edzőtáborban jelen lévő orvosi stábunk magába foglal két masszőrt, három fizióst és jómagamat csapatorvosként. Abban, hogy a komolyabb sérüléseket eddig elkerültük, az is szerepet játszik, hogy a pihenő nagyon rövid volt, a játékosok erőnléte visszaérkezésükkor is remek volt, nem alapozással kellett kezdeni. Ezt a szakmai stáb figyelembe vette, túlterhelésből adódó kihagyások nem voltak. A direkt sérülésekre kevesebb ráhatásunk van, de ezeket eddig elkerültük. Orvosi szempontból szinte eseménytelenül telt a tábor" - fogalmazott csapatorvosunk, dr. Kovács Tibor.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek