hu en
2018. Június 27. 10:48  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
A Sturm Graz és a Csukaricski lesz az utolsó két ellenfél az ausztriai edzőtáborban

Mindkét gárdával összefutottunk tétmérkőzésen a közelmúltban.

A Kapfenberg (3-0), az NK Osijek (1-2) és a DAC (1-1) elleni edzőmérkőzések után még két találkozóra kerül sor a Videoton FC 2018-as nyári edzőtáborában. A Bajnokok Ligája selejtezői előtt együttesünk még az osztrák Sturm Graz, valamint a szerb Csukaricski gárdáival csap össze.

A Sturm Graz-cal vívott találkozóra június 29-én 18 órakor kerül sor Dietersdorfban, ahol 20-án a Kapfenberg ellen is pályára léptünk. Ezen a mérkőzésen mindkét vezetőedző elsősorban azokra a játékosokra számít majd, akik kevesebb lehetőséget kaptak a korábbi meccseken. A fekete-fehér együttessel a 2011-12-es BL-selejtezők során mérkőztünk.

Az edzőtábor zárásaként az FK Csukaricskival találkozunk, az időpont július 3. 17:00, a mérkőzést Feldbachban rendezik. A szerb csapatot a Vidi 2016 nyarán búcsúztatta az Európa Liga selejtezőitől.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek