hu en
2018. Június 24. 09:33  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Tóth Bence: „Jó iramú, kemény edzéseink vannak”

Fiatal hátvédünk volt az egyetlen kerettag, aki végigjátszotta az NK Osijek elleni mérkőzést.

Az első félidőben középhátvédként, a második félidőben balhátvédként kapott szerepet Marko Nikolicstól az NK Osijek elleni szombati felkészülési találkozónk Tóth Bence. Az egyszeres magyar válogatott védő több nagy mentéssel vétette észre magát a meccsen, a lefújás után az utolsó percben kapott gól miatt pedig annak ellenére is csalódottan értékelt, hogy csak edzőmérkőzésről volt szó.

„A horvátok elleni mérkőzés egyes szakaszaiban szerintem egészen jól játszottunk. A felkészülési időszak alatt ugyan még nem az eredményen van a hangsúly, de ettől függetlenül csalódottak vagyunk, hogy az utolsó pillanatban elveszítettük a meccset. Nagyon jó iramú, kemény edzéseink vannak, emiatt fáradtak voltunk a mérkőzésen. Van még hátra két és fél hetünk a luxemburgi BL-selejtezőig, az a fontos, hogy addigra jó formába kerüljünk. Ezen dolgozunk továbbra is nap, mint nap.”

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek