hu en
2018. Június 23. 20:54  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Marko Nikolics: „Ezek a meccsek a felkészülést szolgálják”

A két vezetőedző értékelte a Vidi-Osijek mérkőzést.

Marko Nikolics:

Ismét „vegyes” csapatokkal játszottunk a két félidőben, csak az utolsó pillanatban veszítettünk, de el kell ismerni, hogy az Osijek ma jobb volt, nem játszottunk jól. Látható volt, hogy nem vagyunk elég frissek, hiszen az elmúlt napokban, tegnap és tegnapelőtt kifejezetten kemény munkát végeztek a játékosok. A ritmussal, a hozzáállással elégedettek lehetünk. Ezek a meccsek a felkészülést szolgálják, holnaptól folytatjuk az edzéseket, így most sem mennék bele mélyebb elemzésbe a mai kilencven perccel kapcsolatban.

Zoran Zekic:

Huszonöt játékosnak is lehetőséget adtam a mai meccsen, mindkét csapaton látszott azért a fáradtság ezen a felkészülési találkozón. A Vidi most nem volt olyan erős, mint korábban a bajnokságban, de ez érthető, hiszen mindössze húsz napja fejezték be az előző sorozatot. Nagyon sok jó, de fiatal játékosunk van, majd meglátjuk mire lesz ez elég Európában, de érkezett például Henty, akitől sokat várunk. Az első fordulóból szeretnénk tovább menni, utána pedig a Glasgow Rangers ellen játszhatnánk, nagy lehetőség lenne ez nekünk, hogy megmutassuk magunkat.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek