hu en
2018. Június 15. 17:52  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
A Vidi is ott lesz az idei FEZEN-en

A tavalyi, jubileumi FEZEN - mely minden korábbi nézőcsúcsot megdöntött - a nosztalgia jegyében zajlott, 2018 viszont az újdonságok éve lesz.

Péntek délután a Hotel Magyar Király előtti téren tartott sajtótájékoztatót a FEZEN főszervezője, Kovács "Tóni". Az eseményen részt vett még Móra Gabriella, a Fonó Budai Zeneház vezetője, Csóra Renáta fitneszedző,  városunk polgármestere, dr. Cser-Palkovics András, a WellHello frontembere, Karácson Tamás - vagy ahogy mindenki ismeri, Fluor Tomi - illetve klubunk marketingigazgatója, Várkonyi Ádám.

A Vidi 2011-ben már vendégként részt vett az akkor 15 esztendős fesztiválon, idén azonban minden eddiginél szorosabb lesz klubunk együttműködése a FEZEN-nel. Várkonyi Ádám a sajtótájékoztatón elmondta, hogy a fesztiválhangulathoz csatlakozva csócsó-bajnokságot rendez a Videoton FC. A csapat külön erre a célra kialakított asztalain rendezik a bajnokságot. „Szeretnénk, ha a mostani bajnokcsapat és régi csapattagok is kilátogatnának majd.” - fogalmazott klubunk marketing igazgatója.

     
   
  Fluor Tomi sem távozott üres kézzel, hiszen egy VID3OTON FC bajnokcsapatos baseball-sapkát kapott ajándékba.  
     

A FEZEN főszervezője azt is elárulta, hogy az idei fesztiválon jótékonysági gyűjtést szerveznek a Bethesda Gyermekkórház részére, ezen kívül jótékonysági licitálásra is sort kerítenek, egy gitár kerül majd kalapács alá, melyet a legnagyobb FEZEN-sztárok aláírásukkal is ellátnak majd. Ehhez a licitáláshoz klubunk is csatlakozott, Várkonyi Ádám egy "FEZEN 21" feliratú eredeti Vidi-mezt adott át a fesztivál szervezőinek. A harmadik bajnokcsapatunk tagjai által aláírt mezre szintén lehet majd licitálni.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek