hu en
2018. Június 14. 11:02  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Orvosi vizsgálattal kezdte a felkészülést csapatunk a következő szezonra

A Vidi műszerezettségi háttere már lehetővé tette, hogy külső szolgáltató bevonása nélkül, Sóstón végezzék el a szűrővizsgálatokat.

"A már jól megszokott protokoll szerint kezdődött a csapat nyári felkészülése az új szezonra. Csütörtök reggel a csapat egyik fele orvosi vizsgálaton, a másik fele pedig terheléses teszten vett részt. A keret számára egyáltalán nem ismeretlenek ezek a felmérések, hiszen minden évben kétszer (télen és nyáron) elvégezzük ugyanezeket. A különbség annyi volt az idei vizsgálatokkal kapcsolatban, hogy a klub műszerezettségi háttere már lehetővé tette azt, hogy külső szolgáltató bevonása nélkül végezzük el a szűrővizsgálatokat a Sóstói Stadion edzőközpontjában. A fizikai felméréseknek is Sóstó adott otthont, csupán a terheléses tesztet kellett külső helyszínen elvégezni" - tájékoztatta honlapunkat dr. Kovács Tibor csapatorvos. 

A csapattal kapcsolatos hír továbbá, hogy Anel Hadzicnak június 30-ig szól a szerződése, a felkészülést a Vidivel kezdte el. Ezekiel Henty, Lorentz Márton, Bódi Ádám, Sejben Viktor, Zöldesi Illés, Szabó Bence és Bévárdi Zsombor is a Videoton FC játékosa, de nekik a klub engedélyével nem kellett csatlakozniuk a csapathoz. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek