hu en
2018. Május 29. 14:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Vasárnap délután éremátadás Székesfehérváron

Akárcsak 2015-ben, idén is a Magyar Király Hotel előtti térre hívjuk szurkolóinkat, hogy együtt ünnepelhessük a klub történetének harmadik bajnoki címét.

Miután vasárnap este csapatunk legyőzte a Budapest Honvédot, az utolsó forduló eredményeitől függetlenül megnyertük az aranyérmet, amit éjszakába nyúlóan meg is ünnepelt a csapat közösen a szurkolókkal. A bajnoki serleg és az aranyérmek átadására június 3-án, vasárnap 15 órakor kerül sor a Magyar Király Hotel előtti téren.

A hivatalos ceremónia után a kivetítőn egy exkluzív videót láthatnak szurkolóink a 2017-2018-as szezonról! Később pedig mindenkinek lehetősége lesz közös fényképek készítésére a csapatunk által idén harmadik alkalommal elhódított trófeával.

Természetesen a VidiShop is kitelepül a Magyar Király Hotel előtti térre, ahol drukkereink már megvásárolhatják az exkluzív, bajnokcsapatos termékeket (pólókat, bögréket, sálakat) is. A legkisebbek legnagyobb örömére pedig ott lesz az ünnepségen Stopli is, akivel ezúttal is lehet közös fényképeket készíteni.

Várunk minden Vidi-szimpatizánst vasárnap délután, hogy együtt ünnepelhessük a klub történetének harmadik bajnoki címét!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek