hu en
2018. Május 28. 14:50  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
A dunaszerdahelyi DAC tiszteletére végzett kezdőrúgás

A csallóközi csapat tulajdonosa, Világi Oszkár, valamint főszponzorunk, a MOL elnök-vezérigazgatója, Hernádi Zsolt és a Vidi tulajdonosa, Garancsi István vonultak a kezdőkörbe a Honvéd elleni meccs előtt.

A vasárnap esti Videoton FC - Budapest Honvéd FC mérkőzés előtt ünnepélyes kezdőrúgásra került sor, melyet annak a magyar csapatnak a tiszteletére végeztek el, amelyik nem a magyar bajnokságban játszik. A dunaszerdahelyi DAC pár év alatt a dobogóig verekedte magát. Kemény munkával és határokon átívelő szurkolótáborának fantasztikus támogatásával 25 év után újra kivívta magának a nemzetközi kupaszereplés jogát. A DAC biztos részvevője lesz az Európa Ligának, így jövőre eggyel több magyar klub szerepelhet az európai porondon. Innen is gratulálunk a csallóközi magyar csapatnak a remek szereplésért, és reméljük, ez csak a DAC-korszak kezdete!

A kezdőrúgást Világi Oszkár, a dunaszerdahelyi csapat tulajdonosa - aki európai szintű, új futball-akadémiát alapított, és top-csapattá tette a Dunaszerdahelyt - végezte el, a kezdőkörbe elkísérte a szezon utolsó hazai meccsén Garancsi István, a Vidi tulajdonosa, és Hernádi Zsolt, főszponzorunk, a MOL elnök-vezérigazgatója is.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek