hu en
2018. Május 21. 12:00  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Sajtóakkreditáció a Budapest Honvéd elleni mérkőzésre

Fontos információk a média számára a vasárnap esti találkozóval kapcsolatban.

Klubunk örömmel fogadja, hogy a csapat sikeres szereplését követően megnövekedett a sajtó érdeklődése a Videoton FC irányába. Ahogyan eddig, úgy a jövőben is mindent megteszünk azért, hogy a média kiszolgálása mindent igényt kielégítsen hazai mérkőzéseinken.

A mai naptól a VIDIPRESS felületén lehet akkreditációs kérelmet benyújtani a Budapest Honvéd elleni bajnoki mérkőzésre – a találkozó május 27., 19:30 órakor kezdődik a felcsúti Pancho Arénában. A mérkőzésre alapvetően továbbra is az itt olvasható elvek érvényesek, a további kiegészítésekkel. 

Sajnos a stadion kapacitása véges, így minden akkreditáló újságírónak és fotósnak nem tudunk majd sajtóbelépést biztosítani.

Szabadúszó kollégáknak erre a találkozóra nem áll módunkban sajtóbelépést biztosítani. Amennyiben a VIDIPRESS rendszerben szabadúszóként van regisztrálva valaki, az akkreditációs kérelem benyújtásakor megjegyzésben jelezze, hogy a Budapest Honvéd elleni mérkőzésről melyik médium számára tudósít.

A találkozót megelőzően, az akkreditációk elbírálásakor a Videoton FC kommunikációs osztálya adott esetben megkérheti az akkreditáló újságírót, vagy fotóst, hogy e-mailben mutasson be legalább három olyan publikált írást, képsorozatot, amelyben csapatunkkal foglalkozott a 2018-es naptári évben a mai napig bezárólag (május 21.). A publikált anyagok bemutatása önmagában még nem jelent automatikus pozitív elbírálást.

A kiemelt érdeklődésre való tekintettel, a helyszínen dolgozó televíziós kollégák szintén kiemelt száma, valamint a várható rendőrségi lezárások miatt a Budapest Honvéd elleni hazai találkozóra nem tudunk minden újságíró és fotós számára parkolási lehetőséget biztosítani.

A Videoton FC kommunikációs osztálya külön e-mailben jelzi majd azt, hogy kinek tudunk behajtási engedélyt biztosítani. Azon újságírók, akik nem kapnak külön e-mailt, önállóan kell megoldniuk személygépjárműjük elhelyezését.

A televíziós stábok létszáma nem haladhatja meg a három főt (riporter, operatőr, technikus) – kivéve a jogtulajdonos televízió stábja.

Újságíró-igazolvány, valamint újságíró-szövetségi tagság önmagában nem jelent automatikus pozitív elbírálást.

Az e-mailben küldött akkreditációs kérelmeket továbbra sem áll módunkban figyelembe venni.

Az akkreditáció határideje: május 25. (péntek), 12:00 óra! Ezt követően egy médiumtól sem áll módunkban akkreditációs kérelmet befogadni!

Az akkreditációk elbírálásának határideje: május 26. (szombat), 12:00 óra.

Együttműködésüket, megértésüket köszönjük. További jó munkát kívánunk!

Videoton FC
Kommunikáció

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek