hu en
2018. Május 17. 13:41  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
VIDICHALLENGE
A Vasas elleni mérkőzés Vidi-kihívása!

Kísérje el a Vasas elleni összecsapásra a Vidit és készítsen szelfit arról, hogy a helyszínen szurkol!

A Vasas elleni idénynyitó bajnoki előtt klubunk egész tavaszra szóló nyereményjátékot indított. Csapatunk május 19-én ismételten az angyalföldiekkel mérkőzik - ezúttal Budapesten - és ezen a találkozón is kihívás elé állítjuk szurkolóinkat!

Mi az a VidiChallenge?

A Videoton FC a tavaszi idény minden hazai és egy idegenbeli, tehát összesen 9 bajnokijához kapcsolódóan nyereményjátékot hirdet.

Szurkolóinknak nincs más dolguk, mint az éppen aktuális kihívásról képet vagy videót készíteni, majd Instagramra vagy Facebookra nyilvános bejegyzésként feltölteni, valamint a leírásban használni a #vidichallengeXX (az XX helyén az adott forduló sorszáma) hashtaget.

A résztvevők aktuális feladata meccsről meccsre változik. Előfordulhat, hogy a teljesítésre akár 2-3 nap is rendelkezésre áll majd, máskor pedig kizárólag az adott összecsapáson adódik lehetőség a fotó vagy a videó elkészítésére.

A nyeremény kihívásonként egy-egy, a csapat által dedikált első számú mez, amelyet mindig a bajnokit követő hétfőn sorsolunk ki a résztvevők között. A nyertes nevét aznap 16 órakor tesszük közzé Instagramon és Facebookon is.

Extra játék: azok között a szurkolóink között, akik mind a kilenc tavaszi kihívást teljesítik, az utolsó hazai mérkőzést követően újabb nyereményt sorsolunk ki, mégpedig egy, a csapat által dedikált homokszínű mezt. A nyertes nevét szintén az Instagramon és a Facebookon tesszük majd közzé.

A nyolcadik VidiChallenge

Feladat: Kísérje el a Vasas elleni bajnokira a Vidit, készítsen egy szelfit arról, hogy a helyszínen szurkol, és töltse fel a képet #vidichallenge31 hashtaggel Facebookra vagy Instagramra!

Határidő: 2018. május 19., 23:00

A Játékszabályzat ezen a linken olvasható.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek