hu en
2018. Május 16. 10:51  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Megoperálták Szolnoki Rolandot

A bajnoki hajrában már nem számíthat védőnkre a szakmai stáb, de a nyári felkészülést - a tervek szerint - száz százalékos állapotban kezdheti el. 

"Sportterhelésre kialakult alhasi panaszok miatt alapos vizsgálaton esett át Szolnoki Roland. Ezen a vizsgálaton mindkét oldali sportsérvet találtunk és mivel a panaszok már zavarták terhelés közben, ezért úgy döntöttünk, hogy a műtétet most, a szezon végén végezzük el annak érdekében, hogy a nyári felkészülést már száz százalékos állapotban kezdhesse el június második felében. Dr. Zsoldos Péter kedden a győri Egynapos Sebészeten operálta meg játékosunkat, aki szerdán már el is hagyhatta az intézményt és a következő napokban otthon lábadozik, majd pedig körülbelül egy-két hét elteltével elkezdheti a rehabilitációs munkát" - nyilatkozta honlapunknak dr. Kovács Tibor csapatorvos.

"Kedden műtöttek meg Győrben, szerda délelőtt pedig már haza is utazhattam. Jelenleg Móron, a testvéremnél vagyok és egyelőre még nehézkesen tudok felülni, vagy sétálni, de remélhetőleg pár nap, és ezek a mozdulatok már fájdalom nélküliek lesznek. A héten visszamegyek kontrollra Győrbe, ezt követően egyeztetnek a csapatorvossal, hogy mikor kezdhetem el a rehabilitációt. Ami a legfontosabb, hogy a nyári felkészülést teljesen egészségesen tudjam elkezdeni" - árulta el honlapunknak Szolnoki Roland.

CÍMKÉK
Szolnoki Roland
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek