hu en
2018. Május 16. 14:44  -  Guber Péter
SZURKOLÓI
Fogynak a helyek a Vasas elleni mérkőzésre indított szurkolói buszokra

A négyből két busz már megtelt, a jelentkezési határidő péntek 16:00. Személygépjárművel érkező és a konvojhoz csatlakozó szurkolóinknak a BRFK rendőrségi felvezetést biztosít.

Együttesünk szombaton az OTP Bank Liga 31. fordulójában a Vasas ellen tehet nagy lépést a bajnoki cím felé vezető úton. A 17 órakor kezdődő találkozóra klubunk a meghirdetettek szerint szurkolói buszt indít, melyekre korlátozott számban vannak jegyek.

A négy járatból kettő már megtelt, ezért kérjük drukkereinket, hogy amennyiben szeretnének élni a lehetőséggel, az erre szóló jegyüket a VidiShopban - kedvezményes, 1000 forintos áron - minél előbb váltsák meg. A jelentkezési határidő péntek 16:00.

Gyülekezés szombaton 14:15-től a Piac téri Munkaügyi központ előtti parkolóban lesz.

A szurkolói buszok az M1-M7 bevezetőjén található MOL (volt Agip) benzinkúttól, azaz a megszokott helytől rendőrségi felvezetést kapnak, a konvojhoz pedig személygépjárművel érkező szurkolóink is csatlakozhatnak. A konvoj 15:30-tól gyülekezik és 15:40-kor indul a Szusza Ferenc Stadionba.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek