hu en
2018. Május 15. 11:30  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
SZURKOLÓI
Sálakat fel a Vasas elleni mérkőzésen is!

Az RBD arra kéri szurkolóinkat, hogy ne felejtsék otthon Vidi-sáljaikat és mezeiket szombaton. A VidiShopban különleges akció várja drukkereinket!

Ahogy azt a vidi.hu-n jeleztük, a Szusza Ferenc Stadionban, szombaton megrendezésre kerülő Vasas - Vidi találkozóra a csapat látja vendégül első 500, a VidiShopban elővételben belépőt vásárló szurkolónkat, akik emellett kedvezményes, 1000 forintos áron a szurkolói buszra szóló jegyhez is hozzájuthatnak.

Az RBD pedig arra kéri a Vidi-szurkolókat, hogy a Vasas elleni összecsapásra mindenki vigye magával Vidi-sálját és persze mezét is, hogy minél látványosabban buzdíthassák a csapatot!

Ehhez szeretnénk hozzájárulni legújabb akciónkkal: ingyenjegyet kiváltó szurkolóink, a belépő átvételekor 20 százalékkal olcsóbban vásárolhatják meg a legújabb Vidi-sálat ajándékboltunkban! 

Azt se feledjék, hogy mégmindig tart az idei csapatmez akció! A VidiShopban és a vidishop.hu oldalon is beszerezheti termékeinket!

 

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek