hu en
2018. Április 27. 12:30  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Tankoljon fel vidis élményekkel a Sárkeresztúri úti MOL-kúton!

Anel Hadzic és Fiola Attila várja szurkolóinkat hétfő este az épülő Sóstói Stadionhoz legközelebb lévő töltőállomáson. Ha szerencsések, belépőt nyerhetnek a Vidi - Fradi rangadóra!

Két válogatott labdarúgónkkal, a 2016-as Eb-n is szereplő Fiola Attilával, valamint a 2014-es világbajnokságon - bosnyák színekben - pályára lépő Anel Hadziccsal találkozhatnak szurkolóink hétfőn 19:00 és 20:00 óra között a Sárkeresztúri úti MOL-benzinkúton!

Játékosaink és a töltőállomás alkalmazottjai dedikálókártyákkal és a szokásos gazdag kínálattal várják szurkolóinkat, akik így a hosszú hétvége közben, az FTC elleni rangadó előtt összeköthetik a kellemest a hasznossal, és üzemanyag mellett vidis élményekkel is feltankolhatnak a hét elején.

Sőt mindenki, aki a közönségtalálkozó alatt bármilyen Fresh Corner terméket vásárol, részt vesz a sorsoláson, amellyel két jegyet lehet nyerni a május 5-ei Ferencváros elleni meccsre - ne feledjék, a mérkőzésre egyébként már minden belépő elkelt!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek