hu en
2018. Április 26. 14:00  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Találkozz a Vidivel a Sportmajálison!

Dedikál Kovács István és Vinícius Paulo, de Géresi Krisztiánnal, a női- és az NB III-as, valamint az utánpótlás-együttesekkel és Stoplival is összefuthat a Bregyóban!

Ha május 1., akkor irány a Bregyó és a Sportmajális – ezt minden fehérvári tudja. Idén sincs ez másképpen, ezúttal is találkozhatnak szurkolóink klubunk képviselőivel, valamint vásárolhatnak a sportközpontba kitelepülő VidiShopban is.

A Sportmajális ezúttal is felvonulással kezdődik, amelyen Géresi Krisztián, valamint az utápótlás-csapatok játékosai képviselik a Vidit. A Bregyóban 10 órától találkozhatnak a női csapattal, valamint Stoplival, majd az FTC elleni rangadóra készülő első csapatból a gárda délelőtti edzése után érkezik Kovács István és Vinícius Paulo, akik várhatóan 13:00 órától dedikálnak egy órán keresztül a VidiShop kitelepülése mellett.

Nem marad vidis résztvevők nélkül a sorverseny sem, ott a Vidi II tehetséges fiataljaival futhatnak össze az érdeklődők! A dedikálás után pedig, 14:00 és 15:30-ig a Vidi-totón különböző ajándéktárgyakért tudásukat is tesztelhetik fiatal szurkolóink, érdemes lesz tehát a május elsejét (is) a Vidivel tölteni!

Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek